Személyes adatok adatvédelmi irányelvei

Figyelem! Információ a webhely összes látogatójának https://obzoroff.info a világ minden országából: Ha meg szeretné ismerni ezeket a szabályokat a saját nyelvén, akkor használja a Google hivatalos fordítóját. Szabályaink és adatvédelmi irányelveink szövege könnyen lefordítható és érthető, még akkor is, ha Ön automatikus gépi fordítást fog használni.

Adatvédelmi irányelvek Az obzoroff.info weboldal adminisztrációja köteles fenntartani az Ön személyes adatait az interneten. Nagy figyelmet fordítunk az általunk megadott adatok biztonságára. Adatvédelmi irányelveink a Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) az Európai Unióban.

Ez az adatvédelmi irányelv az obzoroff.info webhely tulajdonában lévő és üzemeltetett webhelyeire és annak aldomainjeire („Webhelyek”) vonatkozik. („Mi” vagy „mi”) tudjuk, hogy érdekel, hogyan használják fel és osztják meg a rólad szóló információkat. Ez az adatvédelmi irányelv elmagyarázza, hogy milyen információkat gyűjt a www.obzoroff.info, amikor belép a Webhelyekbe és a www.obzoroff.info Szolgáltatásba (ideértve a partnereink webhelyeit is), az adatok felhasználásának módját és módját a tartalom gyűjtésének, javításának és / vagy törlésének ellenőrzése. Az adatait nem használjuk és nem osztjuk meg senkivel, kivéve a jelen adatvédelmi irányelvekben leírtakat. Ez az adatvédelmi irányelv nem vonatkozik azokra az információkra, amelyeket más módon (offline módban is) vagy más forrásokból gyűjtünk. Az ebben az adatvédelmi irányelvben nem meghatározott nagybetűs kifejezések jelentése megegyezik a Feltételeinkben megadott jelentéssel. A Webhelyeinken keresztül gyűjtött információk felhasználása a jelen Adatvédelmi irányelvekben és az ügyfelekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben meghatározott célokra korlátozódik.

GDPR adatvédelmi irányelvek az obzoroff.info webhelyről

Sütik feldolgozása

A weboldal tartalmának megfelelő megjelenítéséhez és az obzoroff.info böngészés megkönnyítéséhez sütifájlokat használunk. Ezek kicsi fájlok, amelyeket az eszközön tárolnak. Segítenek a weboldalnak emlékezni rád vonatkozó információkra, például arra, hogy milyen nyelven használja a weboldalt, és mely oldalakat nyitotta meg már. Ez az információ hasznos lesz a következő látogatás során. A cookie fájloknak köszönhetően a weboldal böngészése sokkal kényelmesebbé válik. Tudjon meg többet ezekről a fájlokról itt: Wikipedia. A böngészőjében beállíthatja a sütik fogadását és blokkolását. A süti fájlok fogadásának hiánya korlátozhatja a weboldal funkcionalitását.

Személyes adatok feldolgozása más szolgálatok által

Ez a weboldal harmadik fél online szolgáltatásait használja, amelyek tőlünk függetlenül végeznek adatgyűjtést. Ilyen szolgáltatások a következők: Google Analytics. Az e szolgáltatások által összegyűjtött adatok továbbadhatók az említett szervezeteken belüli egyéb szolgálatok számára. Az adatokat felhasználhatják saját hirdetési hálózatuk személyre szabásához. Megtalálhatja az említett szervezetek felhasználói megállapodásait a saját webhelyeken. Ezenkívül megtagadhatja személyes adatainak gyűjtését. Például a Google Analytics leiratkozási böngésző-kiegészítő található itt. Nem adunk át semmilyen személyes adatot más szervezeteknek vagy szolgáltatásoknak, amelyek nem szerepelnek a jelen adatvédelmi politikában. Kivételként az összegyűjtött adatok az ilyen információk kérésére jogosult állami hatóságok törvényes kérésére nyújthatók be.

Linkek más honlapokra

Az obzoroff.info weboldalunk linkeket tartalmazhat más webhelyekre, amelyek nem tartoznak az ellenőrzésünk alá. Nem vagyunk felelősek e weboldalak tartalmáért. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg minden felkeresett webhely adatvédelmi irányelveivel, ha ilyen irányelvek léteznek.

Információk, amelyeket saját kezünkben gyűjtünk

  • (a) Szolgáltatásunk: Személyazonosító információkat gyűjthetünk Önről, például teljes nevét, telefonszámát, e-mail címét vagy hasonlót, amikor regisztrál egy fiókra. Ha úgy dönt, hogy tőlünk vásárol egy terméket, mi vagy harmadik fél fizetési feldolgozóink gyűjtjük az Ön fizetési adatait. Amikor a www.obzoroff.info szolgáltatást használja, vagy ha meglátogatja webhelyeinket, bizonyos információkat kaphatunk rólad, az alábbiakban leírtak szerint. Bármilyen promóciós e-mailt küldhetünk; a fiókjával kapcsolatos szolgáltatással kapcsolatos e-maileket küldhetünk Önnek. Ha nem kívánja tovább kapni ezeket az e-maileket, akkor fiókjának megszüntetésével letilthatja azokat.
  • (b) Cookie-k és nyomkövetési technológiák: A www.obzoroff.info olyan technológiákat használ, mint: sütik, jelzőfények, címkék és szkriptek. Ezeket a technológiákat fel lehet használni a trendek elemzésében, a Webhelyek adminisztrációjában, a Webhelyek körüli mozgások nyomon követésében, és demográfiai információk gyűjtésére a felhasználói bázisunk egészéről. Cookie-kat használunk a felhasználók beállításainak emlékezésére, valamint a hitelesítésre és az elemzésre. A felhasználók a böngésző szintjén szabályozhatják a sütik használatát. Ha elutasítja a cookie-kat, akkor is használhatja Webhelyeinket, de korlátozott lehet az Ön képessége arra, hogy Webhelyeink egyes funkcióit vagy területeit használja. Használjuk a Google Analytics szolgáltatást, a Google Címkekezelőt is. Ezen eszközök egy részét vagy mindegyikét felhasználhatja arra, hogy nyomon kövesse a weboldalunkon tanúsított viselkedését.

Információk, amelyeket ügyfeleink nevében gyűjtünk

  • (a) Szolgáltatásunk. Adatokat gyűjtünk azon ügyfeleink nevében, akik a www.obzoroff.info Szolgáltatást használják (kódjuk beágyazásával a weboldalukra) az ügyfeleink webhelyeinek vagy mobilalkalmazásainak látogatóinak viselkedéséről. Amikor ilyen webhelyeket vagy mobilalkalmazásokat látogat meg, bizonyos információkat kaphatunk a viselkedéséről, beleértve a szolgáltatás aktivitását, az oldal tartalmát, a kattintást / érintést, a mozgást, a görgetést és a billentyűleütéseket (egyes esetekben).
  • (b) A látogatóink számára gyűjtött adatokkal kapcsolatos információk: Az obzoroff.info az ügyfelek irányításával gyűjt információkat, és nincs közvetlen kapcsolata azokkal az egyénekkel, akiknek az adatait feldolgozhatja. Ha Ön egyik jelenlegi ügyfelünk ügyfele, és már nem szeretné, ha az ilyen ügyfelek nyomon követnék, kérjük, forduljon közvetlenül az adott ügyfélhez. Személyes adatokat átadhatunk olyan vállalatoknak, amelyek segítenek nekünk szolgáltatásunk nyújtásában. A későbbi harmadik felekre történő átutalásokra az ügyfeleinkkel kötött szolgáltatási megállapodások vonatkoznak.
  • (c) Ügyfeleink által ellenőrzött adatokhoz való hozzáférés és megőrzés: Annak a magánszemélynek, aki jelenlegi vagy volt www.obzoroff.info ügyfél, aki hozzáférést keres, vagy javítani, módosítani vagy törölni akarja a pontatlan adatokat, a lekérdezését a leadzevs@gmail.com címre kell irányítania. . Annak a magánszemélynek, aki a jelenlegi vagy korábbi www.obzoroff.info ügyfél ügyfele, aki hozzáférést keres, vagy javítani, módosítani vagy törölni akarja a pontatlan adatokat, először az adott ügyfélhez kell irányítania a lekérdezését, majd ha nem érkezik válasz vagy ilyen válasz nem kielégítő, vegye fel a kapcsolatot a leadzevs@gmail.com címmel.

Az ügyfeleink nevében feldolgozott személyes adatokat mindaddig megtartjuk, amíg szolgáltatásaink nyújtásához szükséges. A www.obzoroff.info ezeket a személyes adatokat szükség szerint megőrzi jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták rendezéséhez és a megállapodásaink érvényesítéséhez.

Információk, amelyeket harmadik felek nevében gyűjtünk

Sütik és nyomkövető technológiák: Az olyan technológiákat, mint például: sütik, jelzőfények, címkék és szkriptek partnereink, leányvállalataink, elemzői vagy szolgáltatóink használják. Ezek a technológiák felhasználhatók a trendek elemzésére, a webhelyek adminisztrálására, a webhelyek körüli mozgások nyomon követésére és a felhasználói adatbázis egészére vonatkozó demográfiai információk gyűjtésére. Előfordulhat, hogy jelentéseket kapunk ezen technológiák ilyen társaságok általi egyéni felhasználásáról, valamint összesített adatokra is.

Hogyan használjuk fel Information

  • (a) Az általunk gyűjtött információkat a Webhelyeink és a www.obzoroff.info Szolgáltatás működtetésére és karbantartására, valamint az Ön kérdéseire és aggályaira válaszolunk. A jogalap az adatvédelmi törvény 6. szakaszának (1) bekezdése és az Art. Az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) 6. cikke (1) bekezdésének f) pontja.
  • (b) Ha hozzájárult, akkor az összegyűjtött információkat arra használjuk, hogy hírlevelünkben marketing kommunikációt küldjön Önnek. A jogalap az indiai adatvédelmi törvény 6 (1) szakasza és a művészet. A GDPR 6 (1) (a) pontja.
  • (c) Az összegyűjtött információkat arra is felhasználjuk, hogy ügyfeleink javítsák webhelyüket.

Hogyan osztjuk meg az Ön adatait

  • (a) Személyazonosításra alkalmas információk: A www.obzoroff.info nem fogja bérbe adni vagy eladni az Ön személyazonosításra alkalmas adatait másoknak. A személyes adatokat a www.obzoroff.info közvetlen irányításán kívüli helyeken tárolhatjuk (például szervereken vagy tárhelyszolgáltatókkal közösen tárolt adatbázisokban). Bármely személyazonosításra alkalmas információ, amelyet úgy dönt, hogy nyilvánosan elérhetővé teszi a Webhelyeinken vagy a www.obzoroff.info Szolgáltatásban, például megjegyzések közzététele a weboldalunkon, mások számára is elérhetővé válik. Ha eltávolítja a Webhelyeinken vagy a www.obzoroff.info Szolgáltatásban nyilvánosságra hozott információkat, a másolatok megtekinthetők maradhatnak Webhelyeink vagy a www.obzoroff.info szolgáltatás gyorsítótárazott és archivált oldalain, vagy ha más felhasználók másolták vagy mentették el azt az információt. Webhelyünket egy harmadik fél által kezelt alkalmazás kezeli, amely megkövetelheti, hogy regisztráljon egy megjegyzést. Nincs hozzáférésünk és ellenőrzésünk a weboldalon közzétett információkhoz. Ha meg akarja távolítani a megjegyzés rovatban közzétett személyes adatokat, akkor kapcsolatba kell lépnie a harmadik fél alkalmazásával, vagy be kell jelentkeznie. Kérjük, olvassa el adatvédelmi irányelveiket, hogy megtudják, hogyan használja a harmadik fél alkalmazás az Ön adatait.
  • (b) Személyesen nem azonosítható információk: Megoszthatunk nem személyesen azonosítható információkat (például névtelen használati adatokat, hivatkozó / kilépő oldalakat és URL-eket, platformtípusokat, kattintások számát stb.) az érdekelt harmadik felekkel, hogy segítsen nekik megérteni a egyes www.obzoroff.info Services és partnereink használati szokásai. Partnereinknek lehetőségük van weboldaluk eredményeinek közzétételére a www.obzoroff.info szolgáltatásban. Az ilyen eredmények kizárólag nem személyazonosításra alkalmas információkból állnak. Ha úgy dönt, hogy ilyen eredményeket közzétesz a www.obzoroff.info szolgáltatásban vagy webhelyen (például eredménygalériánkban), akkor megértette és elfogadja, hogy ezek az információk, valamint minden olyan személyazonosításra alkalmas információ, amelyet úgy dönt, hogy elérhetővé tesz az ilyen eredmények kapcsán Az adatokat nyilvánosan hozzáférhetővé teszik. Eredményeinek a www.obzoroff.info Szolgáltatáson vagy Webhelyen történő közzétételével Ön elfogadja, hogy megszerezte az összes szükséges hozzájárulást az ilyen információk nyilvánosságra hozatalához, és hogy ezzel nem sért semmilyen törvényt. Ha eltávolítja azokat az információkat, amelyeket a www.obzoroff.info szolgáltatásban vagy webhelyen nyilvánosságra hozott, a másolatok továbbra is megtekinthetők maradnak a www.obzoroff.info szolgáltatás vagy webhely gyorsítótárazott és archivált oldalain, vagy ha más felhasználók másolták vagy mentették ezeket az információkat . A nem személyazonosításra alkalmas információkat korlátlan ideig tárolhatjuk.
  • (c) Olyan esetek, amikor meg kell adnunk az Ön adatait: A www.obzoroff.info nyilvánosságra hozza az Ön adatait, ha ezt a törvény előírja, ha bírósági eljárás alatt áll, vagy ha ésszerűen úgy gondoljuk, hogy az ilyen lépésekre (a) való megfelelés érdekében szükség van. a jogszabályokkal és a bűnüldöző szervek ésszerű kéréseivel; (b) az Általános Szerződési Feltételeink érvényesítése vagy a szolgáltatásunk biztonságának vagy integritásának védelme; és / vagy (c) a www.obzoroff.info, a felhasználóink ​​vagy mások jogainak, tulajdonának vagy személyes biztonságának gyakorlása vagy védelme.
  • (d) Mi történik az irányítás megváltozása esetén: Vásárolhatunk vagy eladhatunk / eladhatunk / átruházhatunk céget (beleértve a társaság bármely részvényét is), vagy termékeinek, szolgáltatásainak, eszközeinek és / vagy üzleti tevékenységének bármilyen kombinációját. Az Ön adatai, például az ügyfélnevek és e-mail címek, valamint a www.obzoroff.info szolgáltatással kapcsolatos egyéb felhasználói információk lehetnek az ilyen típusú tranzakciók során eladott vagy más módon átadott elemek között. Ezeket az információkat eladhatjuk, átruházhatjuk vagy más módon továbbíthatjuk vállalati elidegenítések, egyesülések, felvásárlások, csődök, feloszlatások, átszervezések, felszámolások, hasonló ügyletek vagy a vállalat egészét vagy egy részét érintő eljárások során is. E-mailben és / vagy a webhelyünkön látható értesítéssel értesítést kapunk a személyes adatok tulajdonjogának vagy felhasználásának minden változásáról, valamint a személyes adataival kapcsolatos esetleges döntéseiről.
  1. Hogyan védjük az adatait. A www.obzoroff.info webhely az Ön személyes adatainak és adatainak védelmével foglalkozik, de nem tudjuk garantálni vagy szavatolni az Ön által a www.obzoroff.info webhelyre továbbított információk biztonságát, és nem garantálhatjuk, hogy a www.obzoroff.info szolgáltatásban szereplő adatait nem feltétlenül hozzáférhető, nyilvánosságra hozott, megváltoztatott vagy megsemmisült bármely ipari szabvány fizikai, műszaki vagy vezetői biztosítékunk megsértésével. Amikor bizalmas információkat ad meg (például bejelentkezési adatokat) a regisztrációs vagy megrendelési űrlapunkon, akkor a tawk.to segítségével titkosítjuk ezeket az információkat a csevegési cookie-k és a Google Analytics segítségével. Az interneten keresztüli továbbítás vagy az elektronikus tárolás módja azonban nem 100% -osan biztonságos. Ezért nem garantálhatjuk abszolút biztonságát. Ha bármilyen kérdése van a webhelyünk biztonságával kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba a leadzevs@gmail.com címen. Külső súgóplatformot és hitelkártya-feldolgozó céget használunk számlázásra, ha szolgáltatásokat vásárol. Ezek a vállalatok nem tárolnak, nem osztanak meg, nem tárolnak és nem használnak személyes azonosításra alkalmas információkat más célokra.
  2. Kérjük, olvassa el a dedikált oldalt, hogy többet megtudjon a GDPR-re vonatkozó megközelítésről.
  3. A személyes adatok veszélyeztetése. Abban az esetben, ha a személyes adatokat a biztonság megsértése veszélyezteti, a www.obzoroff.info haladéktalanul értesíti ügyfeleinket az alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően.
  4. Az Ön által választott információk. A jelenlegi www.obzoroff.info ügyfelek számára áttekintheti, kijavíthatja, frissítheti vagy törölheti az Önre vonatkozó információk pontatlanságait, amelyeket a www.obzoroff.info fájlban tart, ha bejelentkezik fiókjába, hogy frissítse jelszavát és számlázási adatait. Felváltva (a www.obzoroff.info és a www.obzoroff.info korábbi ügyfelei által nyomon követett érintettek esetében) közvetlenül kapcsolatba léphet velünk a leadzevs@gmail.com címen. Néhány órán belül nyugtázzuk kérését, és azonnal kezeljük. Ha le szeretne tiltani a www.obzoroff.info elemzőszoftverének nyomon követéséről, ezt megteheti a https://www.obzoroff.info oldalon. Az adatvédelmi törvény számos jogot biztosít Önnek személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban. Ezzel kapcsolatban Önnek joga van kérni, hogy javítsuk ki vagy töröljük a személyes adatokat, vagy korlátozzuk az Ön személyes adatainak feldolgozását, ha úgy gondolja, hogy pontatlanok. Ezenkívül joga van tiltakozni a jogos érdekeinken alapuló feldolgozás ellen, mint jogalap. Fel kell mérnünk az Ön kérését, és cselekednünk kell vele szemben. Ezenkívül joga van az adatok hordozhatóságára is, ha az relevánssá válik. Önnek joga van panaszt benyújtani a helyi felügyeleti hatóságnál.

Személyes adataink megőrzése

  • (a) Ha van fiókja a www.obzoroff.info címen, addig mindaddig megtartjuk az adatait, amíg fiókja aktív, vagy a szolgáltatások nyújtásához szükséges. Az Ön adatait szükség szerint megtartjuk és felhasználjuk jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták rendezéséhez és a megállapodásaink érvényesítéséhez.
  • (b) Ha Ön a www.obzoroff.info Webhelyek látogatója, akkor az adatait a szükséges ideig, de legfeljebb egy (1) évig megőrizzük az Ön webhelyein tett utolsó látogatása után.
  1. A gyermekek adatvédelme. Különösen fontos a kisgyermekek magánéletének védelme. Emiatt a www.obzoroff.info tudatosan nem gyűjt vagy kér 13 éven aluliaktól személyes adatokat. Abban az esetben, ha megtudjuk, hogy 13 évesnél fiatalabb gyermektől gyűjtöttünk személyes adatokat, ezeket az adatokat a lehető leggyorsabban. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen információnk van a 13 évesnél fiatalabb gyermekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a leadzevs@gmail.com címen.
  2. Értesítési eljárások. Irányelvünk az, hogy értesítéseket küldjünk Önnek e-mailben, írásos vagy nyomtatott példányban, vagy az ilyen értesítésnek a Szolgáltatáson való feltűnő feltüntetése mellett, függetlenül attól, hogy a törvény előírja-e, vagy marketing vagy egyéb üzleti célokra szól-e, vagy pedig az ilyen értesítéseket a Szolgáltatáson feltüntetik. www.obzoroff.info saját belátása szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy meghatározzuk az Ön értesítésének formáját és módját, feltéve, hogy Ön kiválaszthatja a jelen Adatvédelmi irányelvekben leírt bizonyos értesítési módokat.
  3. Linkek más webhelyekre. Nem vagyunk felelősek a www.obzoroff.info Szolgáltatáshoz vagy Webhelyekhez kapcsolódó vagy onnan származó webhelyek vagy szolgáltatások által alkalmazott gyakorlatokért, beleértve az azokban található információkat vagy tartalmakat. Ne feledje, hogy amikor egy linket használ a www.obzoroff.info szolgáltatásból vagy webhelyekről egy másik webhelyre vagy szolgáltatásra való átjutáshoz, akkor az adatvédelmi irányelveink nem vonatkoznak harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira. Az Ön böngészésére és interakciójára bármely harmadik fél webhelyén vagy szolgáltatásában, beleértve azokat is, amelyek linket vagy hirdetést tartalmaznak a weboldalunkon, a harmadik fél saját szabályai és irányelvei vonatkoznak.
  4. Közösségi média kütyü: Webhelyünk olyan közösségi média funkciókat tartalmaz, mint például a Facebook Like gomb és a weboldalon futó egyéb kütyü. Ezek a szolgáltatások összegyűjthetik az Ön IP-címét és azt a weblapot, amelyet Ön meglátogat, és beállíthatnak egy cookie-t, amely lehetővé teszi a szolgáltatás megfelelő működését. A közösségi média funkcióit és kütyüit vagy harmadik fél üzemelteti, vagy közvetlenül webhelyünkön tárolja. Az ezekkel a szolgáltatásokkal való interakcióit az azt biztosító szervezet adatvédelmi politikája szabályozza.
  5. Adatvédelmi irányelveink változásai. A jelen Adatvédelmi Szabályzat minden módosítása akkor érvényes, amikor ezen az oldalon közzéteszik. Ha lényegesen megváltoztatjuk az irányelvet, e-mailben és / vagy a weboldalunkon látható hirdetménnyel értesítjük Önt, mielőtt a változás hatályba lép, és frissítjük az “teendő dátumát” az oldal tetején.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdése van a jelen Adatvédelmi irányelvekkel, a Webhely gyakorlatával vagy a webhellyel való kapcsolatával kapcsolatban, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a psyleads@gmail.com e-mail címen, vagy használja a kapcsolatfelvételi űrlapot. Ez a böngészőfelhasználók és olvasók személyes adataira vonatkozó adatvédelmi irányelv (a továbbiakban: adatvédelmi irányelv) a weboldalon az interneten a következő címen: https://obzoroff.info (a továbbiakban: Webhely), mely felhasználók és a Webhely adminisztrációja szerezhet a Felhasználóról a Webhely használata közben (Beleértve a személyes adatokat a Felhasználó webhelyen történő regisztrációja során, az e-mailben vagy a visszajelzési űrlapon keresztül elküldött cikkekhez fűzött megjegyzésekben hagyott adatokat).

A webhely áttekintésén közzétett bármely információ felhasználása azt jelenti, hogy a Felhasználó feltétel nélkül elfogadja ezt az irányelvet és az abban meghatározott személyes adatainak feldolgozási feltételeit; ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, akkor a Felhasználónak tartózkodnia kell a közzétett információk és a webhely egészének használatától.

Amikor a tartalmat (szöveget, képeket, videókat és így tovább) másolja az internet bármely más oldalára, közösségi hálózatra, személyes blogra és egyéb külső forrásra, a Felhasználónak meg kell adnia egy linket a forráshoz: https://obzoroff.info

Az adatvédelmi irányelv általános rendelkezései

  • 1.1. A jelen irányelv keretein belül a Felhasználó személyes adatai:
  • 1.1.1. Bármilyen személyes információ, amelyet a Felhasználó megad a magáról a webhely használata során, ideértve a Felhasználó személyes adatait is. Az információ megadásához a kijelölt mezőkbe különleges módon van megjelölve. Egyéb információkat a Felhasználó ad meg saját belátása szerint.
  • 1.1.2. Azok az adatok, amelyeket a felhasználó eszközére telepített szoftver használatával automatikusan továbbítanak a webhely adminisztrációjának, ideértve az IP-címet, a sütik adatait, a felhasználó böngészőjével kapcsolatos információkat (vagy egy másik programot, amely hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz), a a Felhasználó által használt berendezések és szoftverek, a szolgáltatásokhoz való hozzáférés dátuma és ideje, a kért oldalak címei és egyéb hasonló információk.
  • 1.2. Ez az adatvédelmi irányelv csak a https://obzoroff.info webhelyekre és a „www” előtaggal ellátott tükrökre vonatkozik. A Weboldal nem ellenőrzi és nem felelős harmadik fél által készített webhelyekért, amelyekhez a Felhasználó követheti a Webhelyeken elérhető linkeket: https://obzoroff.info.
  • 1.3. A jelen irányelv alkalmazásában a személyes adatok kezelője az Obzoroff Info Nemzetközi Orvosi Információs Magazin.

Felhasználóink ​​személyes adatainak feldolgozása

  • 2.1. A Webhely csak azokat a személyes adatokat gyűjti és tárolja, amelyek szükségesek a Weboldal olvasói kérdéseire adott válaszokhoz, a felhasználók észrevételeihez az Obzoroffoff Journal kiadványaihoz, vagy a Felhasználóval kötött megállapodások és szerződések végrehajtásához, kivéve, ha a törvény előírja a személyes adatok a törvényben meghatározott ideig.
  • 2.2. A Honlap személyes adatait a Honlap a következő célokra dolgozza fel:
  • 2.2.1. Visszajelzés létrehozása a Felhasználóval, ideértve az értesítések, a webhely használatával kapcsolatos megkeresések küldését, a konzultációval kapcsolatos szolgáltatások nyújtását, a Felhasználó kéréseinek feldolgozását.
  • 2.2.2. A Felhasználó által megadott személyes adatok pontosságának és teljességének megerősítése.
  • 2.2.3. Hatékony információk és technikai támogatás biztosítása a felhasználó számára a webhely használatával kapcsolatos problémák esetén.

A felhasználók személyes adatainak feldolgozására és harmadik személyeknek történő továbbításának feltételei

  • 3.1. A Felhasználó személyes adatait illetően bizalmasan kezeljük, kivéve azokat az eseteket, amikor a Felhasználó önkéntesen információt szolgáltat magáról a korlátlan személyek köréhez való általános hozzáférés érdekében. Az egyedi szolgáltatások igénybevételekor a Felhasználó beleegyezik abba, hogy személyes adatainak egy része nyilvánosan hozzáférhetővé válik.
  • 3.2. Az üzemeltetőnek joga van a Felhasználó személyes adatait harmadik személyeknek átadni a következő esetekben:
  • Az 3.2.1.A felhasználó beleegyezett az ilyen műveletekbe.
  • 3.2.2. Az átutaláshoz szükséges, hogy a Felhasználó egy adott szolgáltatást igénybe vegyen, vagy egy, a Felhasználóval kötött megállapodás vagy szerződés teljesítéséhez szükséges.
  • 3.2.3. Az átruházást az orosz, a nemzetközi vagy más alkalmazandó törvény írja elő a törvény által megállapított eljárás keretében.
  • 3.3. A Felhasználó személyes adatainak feldolgozása időbeli korlátozás nélkül, bármilyen jogi eszközzel történik, beleértve a személyes adatok információs rendszereit is automatizálási eszközökkel vagy ilyen eszközök használata nélkül. A felhasználók személyes adatainak feldolgozása a 27.07.2006. július 152-i 07.02.2017-FL „A személyes adatokról” szóló szövetségi törvénynek és a 13-i -FL szövetségi törvény rendelkezéseinek megfelelően történik.
  • 3.4. Az Üzemeltető megteszi a szükséges szervezeti és technikai intézkedéseket a Felhasználó személyes adatainak a jogellenes vagy véletlenszerű hozzáférés, megsemmisítés, megváltoztatás, blokkolás, másolás, terjesztés, valamint harmadik felek egyéb jogellenes tevékenységei elleni védelme érdekében.

A felek kötelezettségei

  • 4.1. Az Obzoroff webhely felhasználójának:
  • 4.1.1. Adjon meg információkat a webhely használatához szükséges személyes adatokról.
  • 4.1.2. A személyes adatokkal kapcsolatos információk frissítése, kiegészítése ezen információk megváltozása esetén.
  • 4.2. Az üzemeltető köteles.
  • 4.2.1. A kapott információkat kizárólag a jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott célokra használja fel.
  • 4.2.2. Gondoskodjon a bizalmas információk titkosságáról, ne tegye nyilvánosságra a Felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül, és ne adja el a felhasználó személyes adatait, ne cserélje ki, tegye közzé vagy más módon ne tegye nyilvánosságra, kivéve a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat.
  • 4.2.3. Tegyen óvintézkedéseket a Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése érdekében, a meglévő üzleti tranzakciók során az ilyen típusú információk védelmére általánosan alkalmazott eljárással összhangban.
  • 4.2.4. Az érintett Felhasználóval kapcsolatos személyes adatok blokkolását a felhasználó, illetve a személyes adatok alanyai jogainak védelmét szolgáló, a személyes adatok alanyai jogainak védelmét szolgáló kérelem vagy kérés pillanatától kezdve, az ellenőrzés időtartamára, megbízhatatlan személyes adatok esetén információ vagy illegális cselekedetek.

A felek felelőssége

  • 5.1. A webhely adminisztrációja, amely nem teljesítette kötelezettségeit, az Orosz Föderáció jogszabályaival összhangban felel a felhasználó által a személyes adatok jogellenes felhasználásával kapcsolatban felmerült veszteségekért.
  • 5.2. A bizalmas információk elvesztése vagy nyilvánosságra hozatala esetén a webhely adminisztrációja nem vállal felelősséget, ha ezek a bizalmas információk:
  • 5.2.1. Elvesztése vagy nyilvánosságra hozatala előtt közkincs lett.
  • 5.2.2. Harmadik féltől érkezett be, mielőtt azt a webhely adminisztrációja megkapta.
  • 5.2.3. A felhasználó hozzájárulásával tettek közzé.

Vitarendezés

  • 6.1. A Weboldal felhasználó és a Weboldal adminisztrátora közötti kapcsolatból felmerülő vitákban peres eljárás benyújtása előtt kötelező bejelentést benyújtani (írásbeli javaslat a vita önkéntes rendezésére).
  • 6.2. A követelés kedvezményezettje a panasz kézhezvételétől számított 30 (harminc) naptári napon belül köteles írásban értesíteni a kérelmezőt a követelés megvizsgálásának eredményéről.
  • 6.3. Ha a megállapodást nem sikerül elérni, a vitát az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban a bíróság elé kell terjeszteni.
  • 6.4. Az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályai vonatkoznak erre az adatvédelmi politikára, valamint a felhasználó és a webhely adminisztrációja közötti kapcsolatra.

További feltételek

  • 7.1. Az Üzemeltetőnek joga van a jelen Adatvédelmi Szabályzat megváltoztatásához a Felhasználó hozzájárulása nélkül.
  • 7.2. Az új adatvédelmi politika attól a pillanattól lép hatályba, amikor a weboldalon közzéteszi, kivéve, ha az adatvédelmi politika új kiadása másként rendelkezik.
  • 7.3.A jelen adatvédelmi irányelvvel kapcsolatos minden javaslatot vagy kérdést e-mailben kell jelenteni (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. A jelenlegi adatvédelmi irányelvek a következő címen találhatók: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Magyarország